Πολυήμερη Εκδρομή Γυμνασίου – Λυκείου (Βέλγιο, Ολλανδία)

Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου πραγματοποίησαν την πολυήμερη εκδρομή τους στο Βέλγιο και την Ολλανδία μετά από πρόσκληση του ελληνικού σχολείου Βρυξελλών. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού τους ήταν το Ντίσελντορφ της Γερμανίας όπου ξεναγήθηκαν στο σύγχρονο αλλά και στο ιστορικό του κέντρο. Στη συνέχεια, ταξίδεψαν για τη μαγευτική πόλη του Άμστερνταμ όπου και διέμεναν.

Την Παρασκευή 15/2 επισκέφθηκαν το ελληνικό σχολείο των Βρυξελλών όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μαθητές και τους καθηγητές της ομογένειας και να ανταλλάξουν απόψεις. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της πρόσκλησης, οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου υπό την εποπτεία του τομέα Φιλολόγων εκπόνησαν εργασία με θέμα: ’’Ο Πειραιάς στο χθες και στο σήμερα’’ την οποία και κατέθεσαν στη διευθύντρια του ελληνικού σχολείου.

Τις επόμενες ημέρες οι μαθητές μας απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Χάγη, στο Ντελφτ, στο Ζάνε Σχανς, στο Φόλενταμ και στα γραφικά κανάλια του Άμστερνταμ.Εκπαιδευτικοί και μαθητές πέρασαν υπέροχα και περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο εκπαιδευτικό τους τα ξίδι.

305 Comments:

Comments are closed.