Διεξαγωγή σεμιναρίου σε φοιτητές της Αγγλικής Γλώσσας

Διεξαγωγή σεμιναρίου σε φοιτητές της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από την καθηγήτρια Αγγλικών Πανούση Κέλλυ.

 
Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 διεξήχθη  εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Κα Πανούση Κέλλυ σε φοιτητές Ε’ εξαμήνου που παρακολουθούν το μάθημα Language Skills Development & Digital Media που πραγματοποιείται από τον Δρ. Βλάχο Κοσμά, μέλος Ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού (ΕΕΠ) στον τομέα Γλώσσας και Γλωσσολογίας του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (ΤΑΦΓ) του ΕΚΠΑ.
Αρχικά έγινε παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας-έρευνας με τίτλο “Investigating EFL Teachers’ Attitudes Towards the Use of Educational Technology in Greek Education” που έχει εκπονήσει η Κα Πανούση στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της.
Το Workshop που ακολούθησε στο οποίο οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα βασισμένο σε βίντεο (Video-based Lesson) ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο. Παράλληλα οι φοιτητές έκαναν ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο στην ερεύνα και στο μάθημα που διεξήχθη από την κα Πανούση όσο και στους τρόπους διδασκάλιας της Αγγλικής γλώσσας.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν επίσης ο Κος Σκυβαλάκης Γεώργιος, η Κα Ντέρου Κυριακή και μαθητές Γ’ Λυκείου Θεωρητικής κατεύθυνσης των εκπαιδευτηρίων μας.

955 Comments:

Comments are closed.